Αρχική | Επικοινωνία 69 properties online english | ελληνικά  
 
 
Εταιρικό Προφίλ
Διεκπεραιώσεις Δημοσίων Υπηρεσιών
Εκτελωνισμός και Μεταβιβάσεις Οχημάτων
Ασφαλιστικό Γραφείο
Ανάθεση Ακινήτου
Κατασκευές Κατοικιών
Διαχείρηση & Συντήρηση Ακινήτων
Συντηρήσεις Κήπων - Πισινών
Επικοινωνία

Is your property legal?

Crete Region

Currency Converter
Convert Currency

 
Crete Services
Crete Services
Crete Services

Κατασκευαστική στα Χανιά

Εμείς στην Creta Service παρέχουμε  έμπειρο αρχιτέκτονα μηχανικό ο οποίος θα συνεργαστεί μαζί σας και θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ένα ιδανικό σπίτι για εσάς., Η έμπειρη ομάδα μας, θα αναλάβει να ταιριάξει τον προϋπολογισμό σας με την υλοποίηση κατασκευής ενός σπιτιού βάση των απαιτήσεων σας.

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΒΗΜΑ 1. Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Η έμπειρη ομάδα  πωλήσεων μας θα σας δείξει οικόπεδα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική τοποθεσία για το νέο σας σπίτι. Όχι βιασύνη  διαθέτουμε όσο χρόνο χρειαστεί για να σας ξεναγήσουμε στον παραδοσιακό τρόπο ζωής του τόπου μας.

Βήμα 2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:
Έμπυρος συνεργάτης  μας θα δουλέψει μαζί σας για το σχεδιασμό του σπιτιού σας, μετατρέποντας τις ιδέες και τις απαιτήσεις σας σε προβλεπόμενα σχέδια. Έτσι μπορείτε να δείτε το όνειρό σας σε χαρτί.

ΒΗΜΑ 3. Ο προϋπολογισμός του έργου:
Θα συζητήσουμε μαζί σας τον προϋπολογισμό  σας  για να εξασφαλίσουμε ότι οι ιδέες σας ταιριάζουν με την υλοποίηση  του έργου. 

Σκιαγραφούμε όλα τα έξοδα, την άδεια, τις δαπάνες προς το δημόσιο και το Κόστος κατασκευής.
Έτσι γνωρίζετε ακριβώς πόσο πρέπει να πληρώσετε, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος του έργου. Μπορούμε να διασφαλίσουμε την επένδυσή σας  στην Κρήτη  χωρίς άγχος.

ΒΗΜΑ 4. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:
Αφού έχετε συμφωνήσει με  το έργο, καταρτίζονται σχέδια για την τελική έγκρισή σας και στη συνέχεια προωθούνται  στον μηχανικό που θα τα υποβάλει στην πολεοδομία  για την έγκριση άδειας.

ΒΗΜΑ 5. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:
Πριν ξεκινήσουμε την κατασκευή θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον εσωτερικό εξοπλισμό του σπιτιού σας σύμφωνα με το γούστο   που εσείς επιθυμητέ , όπως πλακάκια,  χρώματα και την κουζίνα. Όταν όλα έχουν συμφωνηθεί, θα αρχίσει η κατασκευή  του έργο από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό που διαθέτουμε, κατά τη διάρκεια της κατασκευής θα λαμβάνετε φωτογραφίες και σταθερή ενημερώσει για την πρόοδο του έργου.
Από την έναρξη τον εργασιών  έως και την ολοκλήρωση τους σας εγγυόμαστε   ότι η παράδοσή του κλειδιού του νέου σας σπιτιού θα διαρκέσει έως 9 μήνες.
Ολόκληρο το οικοδομικό πρόγραμμα έχει την πλήρη τεχνική υποστήριξη από τον έμπειρο πολιτικό μηχανικό μας και πραγματοποιείτε διεξοδικός έλεγχος σε κάθε στάδιο κατασκευής της οικοδομής.
 


www.currencies.co.uk
 

 
 


     
 
 
  Ευρωπαϊκή Πίστη
  Groupama Φοίνιξ
  Μινέττα
Διεκπεραιώσεις Δημοσίων Υπηρεσιών
Εκτελωνισμός και Μεταβιβάσεις Οχημάτων
Διαχείρηση & Συντήρηση Ακινήτων
Συντηρήσεις Κήπων - Πισινών
 
 
 
Creta Service 2011 - All rights reserved - Powered by G-Squared - Recommended by Chania Citizen Guide